Erittäin runsaasti autettua asumista kodinomaisesti sekä ohjaus- ja neuvontapalveluja

MiiaMatilda on vuoden 2011 elokuussa perustettu osakeyhtiö, joka tuottaa kuntoutus-, ohjaus- ja neuvontapalveluja sekä ympärivuorokautisesti valvottua, erittäin runsaasti autettua asumista kodinomaisesti.  Asiakkaitamme ovat lapset, nuoret ja aikuiset kehitysvammaiset sekä autismin kirjoon kuuluvat henkilöt.

Yrityksen perustajat ovat Taina ja Reijo Joki-Sipilä. Yritysideamme on saanut alkunsa jo vuonna 1996, jolloin tyttäremme Miia Matildalla todettiin vaikea autismi ja kehitysvammaisuus. Hänen kauttaan koetut vaikeudet saada nykyisestä palvelujärjestelmästä riittävästi asiantuntevaa tukea ja hoivapalveluja ovat olleet avainasemassa Miia Matilda Osakeyhtiötä perustettaessa.

MiiaMatilda on perustettu kunnioittaen autismin kirjon henkilöiden sekä kehitysvammaisten erilaista maailmaa. Teemme työtä turvataksemme heille elinikäisen kuntouttavan ja aistien erilaisuuden vahvasti huomioon ottavan oman elämän. Tarjoamme kodin, jossa meillä kaikilla on hyvä olla!

Arvot

Yrityksemme perusarvoja ovat

  • turvallisuus
  • luotettavuus
  • avoimuus
  • kodinomaisuus
  • läheisyys
  • tasavertaisuus

Yrityksemme perustaa kaiken toimintansa ihmisten tasavertaisuudelle ja yksilöllisyyden huomioimiselle. Asiakkaillamme on mahdollisuus osallistua mielekkääseen tekemiseen jokaisen omien henkisten ja fyysisten kykyjen pohjalta. Henkilökunnan ja asukkaiden kanssa yhdessä muodostamme vahvan ME-hengen. Henkilökuntamme ammattitaito ja motivaatio on korkea ja kehitämme aktiivisesti ja omatoimisesti palveluitamme asiakkailta saadun palautteen pohjalta. Yrityksemme johto on kannustavaa ja osallistuu myös itse hoitotyöhön tasavertaisina muun henkilökunnan kanssa. Mottomme ”meillä kaikilla on hyvä olla” koskee sekä asukkaita että henkilökuntaa.

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö, niin soitan sinulle.